تبدیل پنجره تک حالته به دوحالته
در برخی مواقع بدلیل هزینه کمتر، سلیقه سازندگان و یا اشتباهات خرید، پنجره دوجداره تک حالته در منزل شما نصب می شود. پنجره تک حالته از پر کاربردترین محصولات Upvc در ساختمان است اما در صورت درخواست بهینه بودن بازشو و عایق بندی بهتر، استفاده از پنجره دوحالته را پیشنهاد می کنیم.
پنجره دوجداره دوحالته را می توان عایق ترین پنجره دوجداره Upvc در نظر گرفت. چسبیدن لنگه بازشو به فریم با استفاده از ترکیب و قفل شوندگی استوانه های روی اسپانیولت (نصب شده روی بازشو) و زاماک (نصب شده روی فریم) انجام می گیرد. تعداد بیشتر استوانه ها و زاماک ها در پنجره upvc دوحالته موجب چفت شوندگی این پنجره نسبت به پنجره تک حالته می شود.
نحوه دوحالته کردن پنجره تک حالته upvc
در واقع تبدیل بازشو تک حالته به دوحالته، تعویض یراق آلات پنجره تک حالته است; و نه تعویض لنگه بازشو. بنابراین برای تبدیل پنجره تک حالته به دوحالته لولاها، اسپانیولت و زاماک تعویض یا اضافه می گردد.
در ابتدا بازشو را باز کرده و از لولا خارج می کنیم. سپس اسپانیولت تک حالته را باز کرده و اسپانیولت دو حالته را می بندیم. قطعه بعدی که باید تعویض گردد لولاهای تک حالته است. تعداد لولاهای دوحالته در هر ارتفاعی 2 عدد (یک عدد در بالای لنگه و یک عدد در پایین لنگه بازشو) است اما تعداد لولاهای تک حالته با توجه به میزان ارتفاع افزایش می یابد.
قدم بعدی قرار دادن لنگه بازشو بر روی چارچوب است. سپس زاماک ها را بر روی فریم پیچ کرده و پنجره دوجداره را رگلاژ می کنیم.
تنها نقص در تعویض تک حالته به دوحالته، باقی ماندن سوراخ لولاهای قبلی بر روی فریم است (بر روی لنگه معمولا قابل مشاهده نیست). این سوراخ ها را می توان با استفاده از چسب ماستیک پوشاند.
Truly….such a handy webpage.